Om oss

Kontakt:
Tel:08-560 506 00
Mobil:070-545 30 47
margareta@sunsoft.se

Stamnamnet S*Gulltussens tillhör Margareta & Mats Lundström på Munsö utanför Stockholm. Jag, Margareta, blev intresserad av kattuppfödning och Mats hänger på trots att hunden Cedric står honom närmast.

Vi har tre barn. Den yngsta, Linnea, bor heltid hemma ännu. Hon är lycklig ägare till den Norska skogkatten S*Knallhattens Hedvig Silvernos medan jag, Margareta, äger S*Skogskullens Bellis . Hedvig har tillsammans med S*Juvelens Rubin givit oss tre gulliga ulltussar varav S*Gulltussens Marvin stannar hos oss. De övriga två S*Gulltussens Doris och S*Gulltussens Nemo har flyttat till vår äldsta dotter Karolina och hennes sambo Mattias. Tillsammans åker vi på kattutställningar, en rolig hobby vi delar.

minnessidan finns bakgrunden till hur vi skaffade katt nedtecknad och allteftersom tiden går och jag träffar alltmer "kattfolk" har jag förstått att vi inte är ensamma som halkat in i kattvärlden på ett bananskal.

Stamnamnsbevis
Cedrik

Vi har även en svart shetlandsponny och en svart labrador.

Ponnyn kom till oss 1998 och heter Roxiti. Bild finns på minnessidan om vår huskatt Mysan.

Labradoren heter Cedrik och är två år. Han är nytillskottet i familjen. I Februari 2006 flyttade han till oss som ledarhund åt Mats. Han är så speciell att han skall få en helt egen sida så småningom.